OG00 1 / 17
OG01 2 / 17
OG02 3 / 17
OG03 4 / 17
OG05 5 / 17
OG13 6 / 17
OG06 7 / 17
OG12 8 / 17
OG07 9 / 17
OG19 10 / 17
OG11 11 / 17
OG09 12 / 17
OG10 13 / 17
OG18 14 / 17
OG08 15 / 17
OG14 16 / 17
OG15 17 / 17



Stephane Malka Architecture was commissioned by Ogilvy & Mather to redesign their new headquarters by the Champs-Elysees in Paris.

Initially assigned to design the furniture and the creative platform, the mission quickly turned into full rehabilitation of the whole 7500m² (80 700 ft²) building.

This project was completed within an urgent deadline and an extremely tight budget, with all of them done in real time on site.

Our work was concentrated mainly around the changes of usage:

* Inhabited Walls / wall cladding pvc tubes allow a hanging system for simple layout and easy pinup. The wall extrusions allow seat tubes and micro-perforated light scattering on the trays.

* Wkbench / large work tables incorporate side seats for visitors or informal exchanges.
* Wa-Walls / libraries and storage dividing spaces of work and passage, with cross-sectional views and opaque parts.
* Mutant Grounds / polymorphic seats, as an extension of the floor. This is a transcription of a dense city where the heights of cubes / towers grow on a real urban background: glass walls on which they rest upon patios open to the street. The Mutant Ground allows flexible uses depending on the need.  It’s easy to clip them on and off, and as they are extremely lightweight, they create moving landscapes that face the city.
Based on the direction of the floor girders, furrows draw prospects in the ceilings, walls cracks in eye-catching opening through screens, offices and meeting rooms.

These superficial red incisions bring meaning to the dynamic project as it links in a single volume a set of subspaces, drawing the same visual identity of the creative Ogilvy community.


  • Type: Réhabilitation d'un immeuble de bureaux
  • State: Livré
  • Year: 2013
  • City: PARIS
  • Client: Ogilvy & Mather
  • Area: 7 500m²
  • Budget: 2,2 M€
  • Team: Stéphane Malka Architecture, Tristan Spella, Laurent Clément Photographe