DENTSU

Reinvent the workspaces

Stephane Malka Architecture was commissioned to design Dentsu headquarters, a japanese’s worldwide leading international advertising company and public relations since 1907.
The grounds, walls and ceilings can be clipsed and unclipsed in various parts creating different partitions.
In order to create a totally modular workspace, from generous open space to intimate offices and meeting rooms.
Patented plug systems allows a creation of different sizes of walls or tables, chairs and bar directly plugged from the ceiling.
Floor turns into walls, walls into ceilings, ceilings into light, walls, tables or bars, creating an overall cosmogony, a whole made from one continuous object.
The result is a polymorphous space ; a mutation of traditionnal japanese minimalism with a contemporary accumulative system of plug & play.

 
  • Type: Office
  • State: Study in progress
  • Year: 2017
  • City: PARIS, FRANCE
  • Client: Dentsu
  • Area: 3 200m2
  • Budget: N.C.
  • Team: Studio Malka Architecture  I  Tristan Spella Render
Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder
NEWSLETTER
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google